Suikerbrink

Op de hoek van de Meester Tiemanstraat en de Suikerbrink in Vaassen realiseert Triada 23 driekamerappartementen. De nieuwe appartementen zijn voor de sociale verhuur. Beltman Architecten werkte de plannen in opdracht van Triada uit. 

Mooi woongebouw in T-vorm
Het gebouw is opgemaakt uit een vleugel met drie woonlagen aan de Meester Tiemanstraat en een vleugel met twee woonlagen aan de Suikerbrink. Door de vorm en afwisselende hoogte past het gebouw mooi in de omliggende ruimte en tussen het groen. Het heeft een vriendelijk uitstraling door het gebruik van lichte materialen en speelse details. Er komt parkeerruimte op het terrein. 

Indeling appartement
Elk appartement heeft een grote slaapkamer met balkon, een kleine slaapkamer, een woonkamer met keuken, een ruime badkamer en een apart toilet. De appartementen zijn levensloopgeschikt en bereikbaar met een lift. De bergingen bevinden zich binnen het woongebouw. De woningen zijn het meest geschikt voor 55+. De huurprijs komt onder de eerste aftoppingsgrens voor huurtoeslag.

Voortgang
Onlangs is de aanvraag voor de wijziging van het bestemmingsplan ingediend bij Gemeente Epe. Daarna volgt de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Als de procedures vlot verlopen, hopen we eind 2022 te starten met de bouw. Zodra er meer bekend is, leest u het hier.