Projecten

Wildekampseweg

Wapenveld

Drie levensloopgeschikte all-electric woningen komen op deze mooie locatie aan de Wildekampseweg in Wapenveld. Een blokje van twee woningen is hier in 2017 gesloopt. Eind 2020 zal deze plek weer een thuis bieden aan nieuwe bewoners.

Bekijk de details

Bloemstraat

Heerde

Triada bouwt in de bloemenwijk in Heerde 35 nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Aan de Bloemstraat en Rozenstraat maakten 28 woningen daar plaats voor.

Bekijk de details

Heerderhof

Heerde

Aan de Wendakker, op het voormalige Wendhorstterrein in Heerde, ontwikkelt Triada in samenwerking met een aannemer en architect 20 huurappartementen. Het project heeft de naam Heerderhof gekregen.

Bekijk de details

Rooboerskamp

Heerde

Voor de locatie van de voormalige Willem Alexanderschool is een plan gemaakt voor de bouw van vierentwintig woningen. Tien woningen daarvan zijn sociale huurwoningen van Triada.

Bekijk de details

Energieproject Acacialaan

Heerde

37 woningen aan de Acacialaan in Heerde worden na de zomer onder handen genomen. Na de werkzaamheden hebben de woningen minimaal energielabel A. De woningen zijn hierdoor energiezuinig met een hoog wooncomfort.

Bekijk de details

Hoge Weerd

Epe

Er zijn concept nieuwbouwplannen voor de Hoge Weerd in Epe. De gemeente Epe organiseerde op 16 september een informatiebijeenkomst voor omwonenden van de Hoge Weerd. De gemeente gaat het bestemmingsplan aanpassen om hier nieuwbouw van 24...

Bekijk de details

Lippenoordweg/Zandkamp

Hattem

Triada bouwt op de prachtige locatie aan de Lippenoordweg en Zandkamp in Hattem zestig nieuwbouwwoningen: vijftig appartementen en tien eengezinswoningen.

Bekijk de details