Hoge Weerd - De Tippe

Triada realiseert 24 twee- en driekamerappartementen op de hoek van De Tippe en de Hoge Weerd in Epe. Beltman Architecten werkte de plannen voor ons uit. Aannemer Knol Bouw verzorgt de bouw.

Verhuur
Op dinsdag 28 maart startte de verhuur van de appartementen. Reageren kon tot en met 10 april via de advertenties op onze website. De huurprijs voor een tweekamerappartement is € 643,50 en voor een driekamerappartement € 694,50. Dit is inclusief servicekosten. Kandidaten van 55 jaar en ouder hebben voorrang in de toewijzing.

Indeling
Het L-vormige gebouw heeft drie woonlagen. Er komen 3 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen, met adres De Tippe 1a t/m z. De bergingen komen geclusterd achter het woongebouw. Een verantwoorde hellingbaan, geschikt voor rolstoel en rollator, vangt het hoogteverschil op bij de entree aan De Tippe. Aan de achterzijde, waar ook de parkeerplaatsen en bergingen zijn, is de ingang gelijk met het maaiveld.

Toekomstbestendig
​De woningen zijn levensloopgeschikt en daarmee ideaal voor de wat oudere huurder.  Ook zijn ze voorzien van duurzame installaties zoals zonnepanelen en een luchtwarmtepomp van Nilan. Koken gebeurt elektrisch. 

Voortgang
Na goedkeuring op het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning door Gemeente Epe startte de bouw van de appartementen in augustus 2022. De werkzaamheden vorderen gestaag en het gebouw krijgt nu mooi vorm. Het hoogste punt is al in zicht!
Na de bouwvak 2023 leveren we de woningen op.

Voor informatie over de geplande twee-onder-een-kap koopwoningen op het terrein kunt u terecht bij Gemeente Epe.