Rooboerskamp Heerde

Op de locatie van de voormalige Willem Alexanderschool zijn vierentwintig woningen in aanbouw. Tien woningen daarvan zijn sociale huurwoningen van Triada.

Mooie straat in nieuw wijkje

Er komt een leuk wijkje met voldoende parkeergelegenheid. Veel bomen die er al stonden, blijven behouden. Aan de zijde van de huurwoningen worden nieuwe bomen geplaatst in verschillende groenstroken langs de straat. Aannemer Roosdom Tijhuis uit Rijssen ontwikkelde de duurzame woningen. De architectuur is eigentijds. Het donkere metselwerk van de gevels wordt afgewisseld met grote vlakken licht metselwerk.

Bijna energieneutraal wonen

De nieuwe woningen voldoen aan de nieuwe energiezuinige eisen van de BENG-norm. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw.  Dat merkt u aan het wooncomfort en uw energierekening. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp met wateropslag in de bodem. De begane grond en de eerste verdieping krijgen vloerverwarming. En driedubbelglas zorgt voor uitstekende isolatie. 

Twee slaapkamers en een vaste zoldertrap

De woningen hebben op de verdieping twee slaapkamers en er is een vaste trap naar zolder. De achtertuin ligt op het noordwesten, met berging en achterom. 

De verhuur start 14 juli

Vanaf die datum kunt u reageren via onze advertentie. Reageren kan tot en met 27 juli.
Voor zowel de hoekwoning als de tussenwoning is de kale huurprijs € 633.
De bijkomende servicekosten zijn € 5,30 per maand.

Iedereen kan reageren 

Er gelden geen speciale voorrangregels. U moet wel bij ons ingeschreven staan. De toewijzing gebeurt op inschrijfduur. De advertentie staat 2 weken online. Eindigt u als een van de hoogste 10 reacties, dan krijgt u vanaf 17 augustus bericht. Wij nodigen u dan uit voor een aanbiedingsgesprek.
Naar de advertentie...

Oplevering eind september

De planning is dat de woningen eind september worden opgeleverd.