Mandelahof

Triada liet in 2018 in Vaassen 25 woningen bouwen: 19 levensloopgeschikte eengezinswoningen en 6 appartementen. De nieuwe woningen staan op de hoek Woestijnweg, Potgieterstraat en Van Riebeeckstraat.

Een deel van deze woningen heeft de nieuwe straatnaam Mandelahof. Een mooie en eigentijdse aanvulling aan de bestaande straatnamen in de Transvaalbuurt in Vaassen. De eerste huurders konden in  maart  2019 naar hun nieuwe woning verhuizen. 

Woningtypes

De eengezinswoningen kennen twee types: één van drie woonlagen met een slaapkamer op zolder (15 woningen) en één van 2 woonlagen en een plat dak (4 woningen). Beide types eengezinswoningen hebben 3 slaapkamers en een tweede toilet. De appartementen beschikken over twee slaapkamers.

Gasloos

Alle 25 woningen in het nieuwbouwproject zijn gasloos. De eengezinswoningen hebben een water-waterwarmtepomp waarmee je warmte uit grondwater haalt om de woning en het sanitaire water te verwarmen. 

De appartementen worden verwarmd met een lucht-waterwarmtepomp. Deze zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor je sanitair of centrale verwarming.