Hoge Weerd

Triada realiseert 24 twee- en driekamerappartementen aan De Tippe en de Hoge Weerd. Beltman Architecten werkte de plannen in opdracht van Triada uit. Aannemer Knol Bouw voert straks de bouw uit.

Indeling
De huurappartementen staan in een L-vormig gebouw met drie woonlagen. Er zijn 3 tweekamerappartementen aan De Tippe. De overige 21 appartementen, aan de Hoge Weerd, hebben drie kamers. Op het terrein komt een losse berging. Een verantwoorde hellingbaan, geschikt voor rolstoel en rollator, vangt het hoogteverschil op bij de entree aan De Tippe. Aan de achterzijde, waar ook de parkeerplaatsen en bergingen zijn, is de ingang gelijk met het maaiveld. ​De huurprijs ligt onder de eerste aftoppingsgrens voor huurtoeslag. 

Voortgang
Het bestemmingsplan is goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Epe. Binnenkort dienen we de aanvraag voor de omgevingsvergunning in. Als het traject voor de vergunning goed verloopt, verwachten we in juli 2022 te starten met de bouw.  De oplevering is dan waarschijnlijk in juni 2023. 

Voor informatie over de geplande twee-onder-een-kap koopwoningen op het terrein kunt u terecht bij Gemeente Epe.