GESLOTEN: Vacature projectregisseur vastgoed

Vacature projectregissseur vastgoed

Deze vacature is gesloten.

Spin-in-het-web gezocht in het kader van verduurzaming, planmatig onderhoud, renovatie en nieuwbouw!

We staan voor enorme uitdagingen op weg naar CO2 neutraal in 2050. We willen onze nieuwbouw circulair realiseren en ons vastgoed nóg verder verduurzamen en van het aardgas afhalen. Niet dat we stil hebben gezeten de laatste jaren. Onze woningen hebben al een gemiddeld energielabel B en bijna de helft van onze huurders woont in een A tot A++ label woning. We bouwden al een hele wijk gasloos in 2015. En er staan nu meerdere zeer innovatieve projecten voor verduurzaming van bestaande woningen op stapel.

Verduurzaming en planmatig onderhoud gaan hand in hand. Met goede focus op kostenbeheersing, kwaliteitsbeheersing en klanttevredenheid. We zetten daarvoor in op een resultaatgerichte, effectieve samenwerking met onze ketenpartners. Ook de nieuwbouwopgave past binnen deze integrale werkwijze. Zijn dat uitdagingen die bij jou passen?

Wij zijn op zoek naar twee projectregisseurs

Ervaring wordt omarmd, maar als je die kunt compenseren met gretigheid en talent zien we je ook graag komen. Als projectregisseur pak je projecten van ontwerp tot en met evaluatie zelfstandig op. Je werkt in de sector vastgoed samen met een aantal collega’s (m/v) met dezelfde functie. Jullie projecten betreffen verduurzaming, planmatig onderhoud, renovatie of nieuwbouw. Jouw rol is om vanaf de ontwerpfase het budget, de organisatie en de kwaliteit van een project strak in de hand te nemen, ook tijdens de realisatie. De regie van het project valt onder jouw verantwoordelijkheid tot en met de evaluatie.

Vastgoed mag dan je passie zijn, je bent ook een teamspeler en houdt goed contact met projectpartners, je manager en je collega’s bij Triada. Jij weet wie je waarbij moet betrekken om als team het beste resultaat neer te kunnen zetten voor onze huurders.

Bij Triada hebben we een nuchtere instelling. Voorop staat of we het goede doen voor onze klanten. Daarbij komt een gezonde dosis ambitie en flinke innovatiedrang. We hebben een prachtig vastgoedbezit waar we namens onze huurders goed voor zorgen. Dat willen we áltijd nog een tandje beter.

Ga jij met ons je tanden in dit werk zetten?

BMC behandelt voor ons deze vacature: Reageer voor 16 januari 2022 via deze link Daar vind je ook nog meer informatie over de functie, arbeidsvoorwaarden en functieeisen.