GESLOTEN: Vacature communicatieadviseur

Communicatieadviseur (32/36 uur per wk)

Wij hebben plek voor een communicatieadviseur die warm loopt voor de maatschappelijke thema’s waar de volkshuisvesting mee te maken heeft. Voldoende en goede woningen voor mensen met een dunne portemonnee, de energietransitie en duurzaamheid. Fijne woonwijken waar mensen prettig samenleven. Dáár ligt ons hart als woningcorporatie. En daarvoor zoeken we een enthousiast en creatief communicatietalent.

We kijken uit naar een adviseur die de breedte van het vak omarmt. Van advisering tot uitvoering, van een notitie opstellen tot een vlog maken, van online tot interne communicatie en van een persbericht schrijven tot drukwerk ontwikkelen. Dat en nog veel meer komt langs op onze afdeling communicatie.

Je bent dienstverlenend aan de organisatie. Daarbij houd je de belangen van huurders en woningzoekenden steeds voor ogen. Je ziet en grijpt kansen om de organisatie positief onder de aandacht te houden. Vooral bij onze belanghouders, de gemeenten Hattem, Heerde en Epe.

Wij vinden begrijpelijke en foutloze taal heel belangrijk. We zetten in op meer visueel gerichte communicatie. Dat geldt ook voor de inzet van social media. We hebben reden tot trots op onze prestaties en willen onze successen nadrukkelijker delen.

Je bent een teamwerker en je richt je ambitie op de organisatiedoelen. Je ontwikkelt jezelf door bij te blijven op je vakgebied en deelt graag je kennis. Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring bij een maatschappelijke organisatie in een vergelijkbare functie.

Wie zijn wij?

Triada is verreweg de grootste verhuurder van sociale huurwoningen in de regio. We zijn een sterk regionaal gewortelde en gezonde organisatie. Wij verhuren en beheren ongeveer 6.500 woningen in de gemeenten Hattem, Heerde en Epe. 

Wat is jouw plaats in de organisatie?

Je komt te werken bij de afdeling communicatie en legt verantwoording af aan de adjunct-directeur. De afdeling communicatie bij Triada bestaat straks met jou erbij uit 2 personen. Samen verdelen jullie de taken op basis van ervaring, competenties, beschikbaarheid en persoonlijke talenten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een HBO denk- en werkniveau op het gebied van communicatie
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Kennis van en ervaring met het opzetten en uitvoeren van communicatiebeleid
 • Uitstekende mondelinge, schriftelijke en contactuele vaardigheden
 • Kennis van en ervaring met het adviseren bij en begeleiden en ondersteunen van communicatieprocessen
 • Een creatieve, pragmatische en kritische instelling

Wat bieden wij jou?

 • Een verantwoordelijke functie voor 32 tot 36 uur per week
 • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling
 • CAO Woondiensten / Schaal J (minimaal € 3.763,- en maximaal € 5.083,- op basis van 36 uur per week)
 • Flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een veranderende, informele organisatie met een hoog ambitieniveau
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Bekijk hier het complete functieprofiel. 

Bekijk ook onze video “Werken bij een woningcorporatie

Deze vacature is GESLOTEN

Heb je al gereageerd? Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en de overige correspondentie. 

Hoe ziet de procedure eruit?

De kennismakingsgesprekken vinden medio november plaats. Een pre-employmentscreening en een ontwikkelassessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Ook vragen wij om een VOG-verklaring.