Robert Rösler

Even voorstellen...

Robert Rösler

Wie is Robert Rösler?

Robert Rösler is getrouwd en heeft een volwassen zoon. Hij is van huis uit registeraccountant en heeft lang in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als financieel directeur in de projectontwikkeling. Hij was tot voor kort directeur finance & control bij ROC Aventus in Apeldoorn en woont ook in Apeldoorn.

“Als je een beetje je best doet, kun je vanuit Apeldoorn het werkgebied van Triada al zien liggen. Ik ben een fervent sportliefhebber. Jarenlang voetbalde ik zelf maar een paar jaar geleden ben ik hiermee gestopt. Ik ben nog wel bestuurlijk heel actief in de sportwereld”.


Waarom Triada?

“Ik vind het mooi om relevant, maatschappelijk werk te doen. In mijn baan als directeur bij het ROC werkte ik voor jongeren bij wie vaak niet alles vanzelf goed gaat. Het is soms moeilijk om de juiste stappen te zetten in je leven. Daar heb je af en toe wat hulp bij nodig. Bij mensen die in een corporatiewoning wonen gaat soms ook niet altijd alles vanzelf. Hier is het belangrijkste doel om te zorgen voor voldoende beschikbare, kwalitatief goede, woningen binnen een prettige leefomgeving.

De vertaling van de Nationale Bouw- en woonagenda naar het werkgebied van Triada geeft mooie kansen voor het bouwen van nieuwe woningen, maar ook voor versnelling van de duurzaamheidsplannen, en daar draag ik graag een steentje aan bij.”


Wat is precies jouw rol binnen de Raad van Commissarissen?

“Als lid van de RvC heb ik meerdere rollen te vervullen. Ik ben onder andere huurdercommissaris. Ik houd goed rekening met de huurders en heb regelmatig contact met de huurdersraad. Daarnaast zit ik, vanwege mijn achtergrond, in de auditcommissie. Ik ben vooral gericht op financiën en hoe de financiële beheersing van het vastgoed optimaal kan zijn.”