Arnoud Spithoven

Even voorstellen...

Arnoud Spithoven

Wie is Arnoud Spithoven?

Arnoud Spithoven woont in Deventer, is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij onderneemt graag leuke dingen met zijn gezin en houdt van hardlopen, fitnessen of een gezellige avond uit. Hij heeft verstand van vastgoed en dan met name van woningbouw en zorgvastgoed

“Ik heb ooit de HTS gedaan, maar wiskunde lag me niet echt. Ik besloot daarom om daarna algemene bedrijfskunde te gaan studeren. Dat bleek een goede keuze. Tien jaar later heb ik de opleiding Master of Real Estate gedaan. Nog een paar jaar later besloot ik opnieuw de schoolbanken in te gaan. Ditmaal een opleiding aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Toch weer met mijn neus middenin de wiskunde, maar ditmaal ging me dat beter af! Inmiddels heb ik de theorie erop zitten en mag ik gaan afstuderen.”

Sinds wanneer ben je betrokken bij de Raad van Commissarissen van Triada?

“Ik ben in januari 2022 toegetreden als lid tot de RvC en de auditcommissie. Ik heb affiniteit met de regio uit de tijd dat ik werkte voor een huisvestingsadviesbureau.”

Heb je een wens voor Triada?

“Jazeker. Wat ik Triada toewens, is dat we in staat zijn om onze middelen zo in te zetten dat we maximaal kunnen bijdragen aan de maatschappelijke doelen. Om zo efficiënt mogelijk onze financiële middelen te besteden? Hoe gaan we die middelen bijvoorbeeld verdelen over deze drie doelen: de verduurzaming van woningen, het bijbouwen van woningen en de betaalbaarheid? Laten we daar op een slimme en efficiënte manier mee omgaan. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te mogen dragen.”