Ons nieuwe normaal

We volgen de adviezen van het RIVM voor gezond en veilig werken. Daarnaast heeft Triada een aantal keuzes gemaakt die speciaal passen bij wat wij doen. Wij kijken steeds wat er nodig is en passen ons beleid aan wanneer dat kan of nodig is.

Een afspraak? Hoe werkt dat nu?

Als het nodig is, spreken we met u af: voor onderhoud in uw woning of voor een intake, advies o.i.d. bij ons op kantoor.

 1. Een (spoed)reparatie > kunt u nog niet zelf inplannen. Bel ons om een afspraak te maken. Reparaties die waren uitgesteld, gaan voor. Spoedreparaties zijn gewoon doorgegaan. Ook daarvoor belt u ons of de vaste onderhoudspartij
 2. Planmatig onderhoud en energiemaatregelen > werkzaamheden aan de buitenkant kunnen bijna altijd veilig doorgaan. Overige werkzaamheden gaan in overleg met u door of stellen we uit. 
 3. Verhuizen uit een woning > we doen in de woning een korte inspectie, een quick scan. Nadat u bent verhuisd, volgt een complete check. U krijgt informatie over de werkwijze van onze medewerkers.
 4. Naar een nieuwe woning > ondertekening en ophalen van de sleutel gebeurt op ons kantoor. Wij hebben dat zo veilig mogelijk voor u en ons ingericht. 
 5. Overlast > zoveel mogelijk via telefonisch contact, maar we komen ook weer aan de deur. Of bij u binnen, als dat veilig en gezond kan en beter is. Een afspraak op ons kantoor maken we soms ook. 
 6. Naar ons kantoor > alleen op afspraak, op maandag t/m donderdag, tussen 8:00 en 12:00 uur. 
  - Bel ons om een afspraak te maken. Wij vragen u dan of u klachtenvrij bent. 
  - Kom bij voorkeur alleen. 
  - Ontsmet uw handen met de handgel bij de ingang. 
  - Houd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere bezoekers. 
  - Blijf thuis als u verschijnselen van corona vertoont of als u of uw huisgenoten koorts hebben.
  - Kom alleen als het echt nodig is.
 7. Thuisblijven > Ook onze medewerkers (of anderen die voor ons werken) blijven thuis als ze verkouden of ziek zijn, of als ze een huisgenoot met koorts hebben. 

Het veiligste is ...

U kunt heel veel zaken zelf direct regelen via onze website. Daar vindt u vaak ook het antwoord op uw vragen. Toch meer hulp nodig? Dan kunt u ons bellen. We helpen u graag. Het veiligste is het om zoveel mogelijk zaken op afstand met elkaar te regelen.   

We houden rekening met:

 1. de richtlijnen van het RIVM
 2. informatie uit de persconferenties van de regering
 3. protocol veilig doorwerken van de rijksoverheid
 4. onze eigen normen en afspraken over veilig werken
 5. verdergaande protocollen van de aannemers zelf 
 6. uw gezondheid en uw eventuele bezorgdheid

Denkt u eraan om mensen die aan het werk zijn royaal de ruimte te geven?