In gesprek met huurders aan de TriadaTafel

De Huurdersraad en Triada konden enthousiaste huurders uitzwaaien na afloop van de eerste TriadaTafel. "Een prima avond", aldus een van de bezoekers.

Ongeveer 30 huurders kwamen af op de uitnodiging om mee te praten over Langer Thuis Wonen. Een heel actueel onderwerp. En zonder makkelijke oplossingen. Drie hoofdvragen waren onderwerp van gesprek: Wat kan Triada doen? Wat kunt u zelf doen? En wat kunnen andere organisaties doen? 

Als opwarmertje waren er sketches waarin drie 'huurders' werden opgevoerd die nadachten over verhuizen of juist blijven wonen.   

De gesprekken die volgden waren zeer geanimeerd en er werd enthousiast meegedaan.  De Huurdersraad was verheugd over de inzet. Om de huurders nog beter te kunnen vertegenwoordigen horen zij graag meer meningen en vragen. Ook Triada was hier blij mee en kijkt terug op een geslaagde en gezellige avond. 

Bij de TriadaTafel kunnen huurders delen wat hun bezighoudt. En de Huurdersraad en Triada leren daar direct van. Deze keer organiseerden wij de TriadaTafel in het kantoor van Triada. Bezoekers konden als zij wilden opgehaald en thuisgebracht worden. En wij zorgden dat zij warm welkom werden geheten. Van de avond is een live tekenverslag gemaakt. We werken nu aan een uitgebreid verslag van wat we ophaalden en aan andere vervolgacties.  Eén van de tips over wat wij kunnen doen was: meer informatie over dit onderwerp delen.  

Overzicht