Woningaanbod

Bekijk hier direct ons woningaanbod

Gerelateerde vragen

Hoe vind ik een huurwoning in de regio?

Bij Triada kunt u terecht voor woningen in de gemeente Epe, Heerde of Hattem. Dat zijn de plaatsen: Epe, Vaassen, Oene, Emst, Heerde, Wapenveld, Veessen en Hattem.

Zoekt u een woning in een andere gemeente op de Noord-Veluwe? Kijk dan op de websites van deze woningcorporaties:

Bekijk een kaart van de regio

www.deltawonen.nl      Oldebroek, Wezep, Oosterwolde, 't Loo en Hattemerbroek en Noordeinde

www.uwoon.nl              Elburg, Oostendorp, 't Harde, Doornspijk, Hoge Enk, Harderwijk, Hierden, Ermelo, Horst, Telgt, Speuld, De Beek, Houtdorp, Drie en Leuvenum

www.omniawonen.nl   Nunspeet, Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Harderwijk

www.wsputten.nl          Putten

 

Hoeveel huurwoningen heeft Triada?

Wij verhuren ongeveer 6.500 woningen. Onze woningen staan in de gemeenten Epe, Heerde en Hattem.

Kom ik in aanmerking voor flexprijskorting?

U kunt alleen in aanmerking komen voor een flexprijskorting als u 55 jaar of ouder bent en huurder van Triada. Bent u geen huurder van Triada, maar wel 55 jaar of ouder? Dan kunt u wel reageren op een flexprijswoning. U betaalt dan de geadverteerde prijs. Passend toewijzen is van toepassing. Check of uw inkomen bij de huurprijs past door de Inkomenscheck te doen.

Wanneer krijg ik mijn verhuiskostenvergoeding?

Het eerste deel krijgt u nadat u de huur van de woning hebt opgezegd. Het tweede deel betalen wij u na het inleveren van de sleutels.

Wat is een flexprijswoning?

Een flexprijswoning is een woning met een flexibele huurprijs. Bent u huurder van Triada en 55 jaar of ouder? Dan kunt u reageren op alle flexprijswoningen tot en met €720,42 kale huur per maand. Ook als uw inkomen daarvoor eigenlijk te laag is. Wij verlagen in dat geval de huur van de woning waarop u hebt gereageerd naar €607,46 per maand. Of naar €651,03 per maand als uw huishouden uit drie of meer personen bestaat.  Controleer of u in aanmerking komt bij Check flexprijskorting.