Boom kappen

Wilt u een boom kappen in uw tuin? Meestal kunt u dit zelf doen. Voor monumentale bomen hebt u een kapvergunning van uw gemeente nodig. Laat het ons altijd weten als een boom schade aan uw huis veroorzaakt.

Veel gevraagd over Boom kappen

Ik wil een boom in mijn tuin kappen. Hoe werkt dat?

Algemeen

Is de boom van Triada? Meld dit dan via een reparatieverzoek op de website. Er komt een medewerker van ons langs om te kijken of de boom gekapt mag worden.
Als de boom van uzelf is, moet u zelf actie ondernemen en een vergunning aanvragen bij uw gemeente. Voor een monumentale boom moet u altijd een kapvergunning aanvragen voordat u de boom gaat kappen. Kijk voor informatie op de website van de gemeente waarin u woont.
Levert de boom acuut gevaar op? Bel ons dan op telefoonnummer 0578 - 67 66 66.

Ik heb een boom in mijn tuin staan die schade aan de woning veroorzaakt. Wat kan ik doen?

Algemeen

Is de boom van Triada? Meld dit dan via een reparatieverzoek op de website. Er komt een medewerker van ons langs om de schade te bekijken. Als het nodig is snoeien of kappen wij de boom. Als deze boom van uzelf is, moet u zelf actie ondernemen en eventueel een vergunning aanvragen bij uw gemeente. Levert een boom acuut gevaar op? Bel ons dan op telefoonnummer 0578 - 67 66 66.