Tuinonderhoud

Zorg dat uw tuin er netjes uitziet. Een niet goed onderhouden tuin is vaak een bron van ergernis voor de buren.

Veel gevraagd over Tuinonderhoud

Er zitten eikenprocessierupsen in mijn eikenboom. Waar kan ik dit doorgeven?

Staat de boom op grond van Triada of in uw tuin? Dan kunt u dit doorgeven aan ons klantcontactpunt, door te bellen naar telefoonnummer 0578 - 67 66 66 of door een e-mail te sturen naar kcp@triada.nl. Staat de boom op grond van de gemeente? Neemt u dan daar contact mee op.

Hoe laat ik een tak verwijderen van een boom die op grond van Triada staat?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0578 - 67 66 66 of stuur een e-mail naar kcp@triada.nl. De opzichter zorgt er dan voor dat de tak wordt verwijderd. 

Ik betaal voor groenonderhoud, maar ik ben niet tevreden. Wat kan ik doen?

Meld de klacht direct bij ons en wacht niet tot u de afrekening van de servicekosten ontvangt. U kunt ons bellen of mailen. Wij gaan dan kijken en lossen het probleem op.

Ik kan mijn tuin niet meer zelf onderhouden. Wat kan ik doen?

Er zijn (vrijwilligers)organisaties die u kunnen helpen met het onderhouden van uw tuin. Neem hiervoor contact op met uw gemeente. Zij kunnen u misschien doorverwijzen.

Kan iemand mij helpen om mijn tuin te bestraten?

Vraag uw familie, vriendenkring of buren u te helpen met de bestrating. U kunt ook contact opnemen met de gemeente in uw woonplaats. Zij weten of er een vrijwilligersorganisatie is die u misschien kan helpen. U mag maximaal 80% van de tuin bestraten.

Mag ik leibomen bij mijn woning plaatsen?

De opzichter kan u vertellen of dat mag, en wat de regels daarvoor zijn. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 0578 - 67 66 66 of door een e-mail te sturen naar kcp@triada.nl.

Mag ik mijn tuin gebruiken voor het opslaan van goederen of het stallen van motoren, caravans of boten?

Nee, uw tuin is niet bedoeld om goederen op de slaan of te stallen. Meer over uw tuin en tuinonderhoud leest u op onze website.

Waar kan ik terecht met vragen over een plantsoen waar nieuwe planten zijn ingezet?

U kunt hierover contact opnemen met uw gemeente.