Klacht over Triada

Als huurder mag u van ons goede service verwachten. Maar hoe goed wij ons best ook doen, er gaat wel eens wat fout. Bent u niet tevreden over de manier waarop wij iets oplosten? Laat het ons dan altijd weten. Wij leren graag van onze fouten! Bent u bijvoorbeeld  ontevreden over iets wat een medewerker heeft gedaan of juist niet gedaan? Gaat het over een medewerker van Triada of van een bedrijf dat voor ons werkt? Of vindt u dat wij niet goed met uw persoonsgegevens zijn omgegaan? 

Dan kunt u een klacht indienen. 
Het eenvoudigste is als u dat via onze website doet bij Ontevreden
Wilt u weten hoe wij met daarna met uw klacht omgaan? 
Hier kunt u onze klachtenprocedure downloaden.

Veel gevraagd over Klacht over Triada

Ik ben niet tevreden. Ik heb een klacht. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u ontevreden over iets wat medewerkers hebben gedaan of juist niet gedaan? Gaat het over medewerkers van Triada of van bedrijven die voor ons werken? Of vindt u dat wij niet goed met uw persoonsgegevens zijn omgegaan?

Dan kunt u een klacht indienen.

Neem hiervoor contact op met Triada. Dit kan telefonisch, per e-mail, met het contactformulier op deze website, met een brief of met een bezoek aan ons kantoor. 

Ik heb een brief van Triada in antwoord op mijn klacht. Ik ben niet tevreden met de oplossing die jullie mij bieden. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u niet tevreden met de manier waarop de klacht is afgehandeld of met de oplossing die is voorgesteld? Laat ons dat dan weten. Dit kan via het contactformulier op deze website, maar ook telefonisch, per e-mail, met een brief of met een bezoek aan ons kantoor.