Klacht over Triada

Als huurder mag u van ons goede service verwachten. Maar hoe goed wij ons best ook doen, er gaat wel eens wat fout. Bent u niet tevreden over de manier waarop wij iets oplosten? Laat het ons dan altijd weten. Wij leren graag van onze fouten!

Veel gevraagd over Klacht over Triada

Ik ben niet tevreden. Ik heb een klacht. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u ontevreden over iets wat medewerkers hebben gedaan of juist niet gedaan? Gaat het over medewerkers van Triada of van bedrijven die voor ons werken? Of vindt u dat wij niet goed met uw persoonsgegevens zijn omgegaan?

Dan kunt u een klacht indienen.

Neem hiervoor contact op met Triada. Dit kan via de knop (On)tevreden op deze pagina. Maar ook telefonisch, per e-mail, met een brief of met een bezoek aan ons kantoor. 

Ik heb een brief van Triada in antwoord op mijn klacht. Ik ben niet tevreden met de oplossing die jullie mij bieden. Wat kan ik doen?

Algemeen

Bent u niet tevreden met de manier waarop de klacht is afgehandeld of met de oplossing die is voorgesteld? Laat ons dat dan weten. Dit kan via de knop (On)tevreden op deze website, maar ook telefonisch, per e-mail, met een brief of met een bezoek aan ons kantoor. 

Wat als ik een klacht heb over de toewijzing (woonruimteverdeling) of over de huurprijs?

Algemeen

Klachten over woonruimteverdeling kunt u voorleggen aan de Bezwarencommissie regio Noord-Veluwe. Dit kan pas nadat Triada of de gemeente een besluit hebben genomen naar aanleiding van uw klacht. 

Een klacht over de hoogte van de huurprijs of de huurverhoging kunt u voorleggen aan de Huurcommissie.

Ook met klachten over ernstige onderhoudsgebreken kunt u bij de Huurcommissie terecht.