Huurdersraad

De Huurdersraad is de wettelijke vertegenwoordiger van al onze huurders. Triada vraagt de Huurdersraad om advies bij algemene zaken zoals huurprijsbeleid, vaststelling van het huurbeleid voor het eerstvolgende jaar, verhuur van woningen en woonruimteverdeling. Ook heeft de Huurdersraad een belangrijke rol bij het maken van de prestatieovereenkomsten tussen gemeenten, Triada en huurders. Zij zijn er niet voor om individuele problemen aan te pakken. Kijk voor meer informatie op de website www.huurdersraadtriada.nl

Veel gevraagd over Huurdersraad

Wat doet de Huurdersraad

De Huurdersraad zet zich in voor de belangen van alle huurders van Triada. Het gaat dan bijvoorbeeld over huurprijsbeleid, onderhoud aan de woningen, woonruimteverdeling, leefbaarheid van buurten en het bouwen van nieuwe woningen. De Huurdersraad is hierbij een belangrijke gesprekspartner voor Triada. Maar de raad is ook sparringpartner en adviseur. Niet alleen voor Triada, maar ook voor bijvoorbeeld gemeenten en bewonerscommissies. Meer informatie vindt u op de website van de Huurdersraad Triada.

Wie zitten er in de huurdersraad?

De Huurdersraad heeft een bestuur van negen personen: twee personen uit de gemeente Hattem, een uit Wapenveld/Veessen, twee uit Heerde, twee uit Epe/Oene en twee uit Vaassen/Emst.

Kijk op de website van de Huurdersraad voor meer informatie.