Energiecoach

Huurders van Triada in de gemeente Heerde en Epe kunnen een gratis afspraak maken met een energiecoach. 

Epe Heerde Hattem

Energiedisplay Gemeente Epe

Veel inwoners van de gemeente Epe zijn al bezig met energie besparen. De één pakt het  groots aan en verduurzaamt de gehele woning. Voor huurders is dit vaak geen optie, zij kunnen kleinere stappen zetten zoals bijvoorbeeld hun lampen vervangen door energiezuinige ledverlichting. Maar welke stappen hebben echt effect en hoeveel energie gebruikt u? Woont u in een huurwoning en wilt u hier graag meer inzicht in? Dan kunt u nu een energiedisplay aanvragen.

U kunt gratis een energiedisplay aanvragen bij gemeente Epe
Er zijn 150 apparaten beschikbaar voor huurders van Triada. Er is gekozen om de displays alleen aan huurders ter beschikking te stellen, omdat zij vaak minder mogelijkheden tot hun beschikking hebben om energie te besparen. Triada is daarom ook een partner in dit project.

Wilt u meedoen, dan kunt u zich aanmelden via deze link naar de website van de gemeente Epe. Eén van de energiecoaches installeert het energiedisplay bij u thuis en legt u uit hoe het werkt. Uiteraard krijgt u meteen nog een paar praktische tips om direct aan de slag te gaan. Zo wordt energie besparen wel heel gemakkelijk!

Wat zijn de voorwaarden om mee te doen aan dit project?

  • U woont in de gemeente Epe;
  • U woont in een huurwoning van Triada;
  • U heeft een slimme meter die in 2014 of daarna geplaatst is;
  • U vult 2x een enquête in over uw ervaringen. De gemeente wil graag leren van dit project hoe we inwoners kunnen helpen met energie besparen.
  • De energiecoach installeert het energiedisplay, afspraak uiteraard in overleg;
  • Er zijn 150 energiedisplays beschikbaar: op=op!

Aanmelden kan via de website epe.nl/energiedisplay

Energie besparen met de SlimWonen App van de gemeente Heerde

De gemeente Heerde biedt alle inwoners van de gemeente Heerde gratis de SlimWonen App aan.

De SlimWonen App helpt u om inzicht te krijgen in uw energiekosten én om te besparen. U ziet hoeveel euro’s u per dag uitgeeft, kunt een wedstrijdje spelen tegen uw maandelijkse voorschotbedrag, krijgt handige bespaartips en nog veel meer. In de App Store (iOS) of Google Play Store is de App gratis te downloaden en met uw persoonlijke activatiecode kunt u eenvoudig een account aanmaken.
In januari 2022 hebben alle huurders een brief gekregen met een persoonlijke activatiecode. Ook kunt u uw code meteen aanvragen via www.slimwonenapp.nl/aanvragen.

Vraag over de SlimWonen App?

Neem dan gerust contact op met de klantenservice van SlimWonen App via info@slimwonenapp.nl. Ook vindt u meer informatie over de SlimWonen App op de website: www.slimwonenapp.nl.

Heeft u een vraag of opmerking over het webinar?

U kunt hiervoor terecht bij het Regionaal Energieloket.

 

Gemeente Hattem

Inwoners van de gemeente Hattem kunnen voor energie-acties terecht bij Veluwe Duurzaam. Hier kunnen zij ook een energiecoach aanvragen.