Webinar energie besparen voor huurders in gemeenten Heerde en Epe

Webinar 13 oktober, 19:30 uur

Energie besparen in huis is belangrijk voor het klimaat. Bovendien blijven de gas- en elektriciteitsprijzen stijgen. Zuinig zijn met energie betekent dus ook geld besparen. Maar daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken, want wat werkt nou echt? Daarom organiseren de gemeenten Heerde en Epe samen met Triada een webinar (online informatiebijeenkomst). Speciaal voor huurders van Triada.

Deze online informatiebijeenkomst is opgezet in samenwerking met de specialisten van het Regionaal Energieloket. Huurders krijgen tijdens het webinar inspirerende en praktische tips. Hiermee kunnen ze direct aan de slag om te besparen. Ook is er tijdens het webinar ruimte voor het stellen van vragen aan de gemeenten, Triada en het Regionaal Energieloket. En worden er informatiepakketten verstrekt over energie besparen om alle tips nog een keer na te kunnen lezen.

Opgeven voor het webinar

Het webinar is op woensdagavond 13 oktober om 19.30 uur. Om mee te kunnen doen hebben de deelnemers een computer met geluid, laptop, tablet of een mobiele telefoon nodig. Huurders van Triada in de gemeenten Herde en Epe krijgen omstreeks 5 oktober een brief van gemeente Heerde, gemeente Epe en Triada. Daarin staat hoe zij mee kunnen doen. Aanmelden is echt heel makkelijk: via een link in de brief en het invullen van de postcode.  Of kijk hieronder hoe het werkt.

Wat u moet weten over de online informatieavond

Datum:             woensdagavond 13 oktober 2021
Tijdstip:            19.30 tot 20.30 uur
Locatie:            online

Hoe u zich aan kunt melden 

1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties of scan de QR code hiernaast     

2. Vul uw postcode in

3. Klik op ‘Informatieavond voor huurders’

4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’

 

Wij zien u graag bij het webinar. 

Om te zorgen voor een leefbare wereld kunnen we allemaal iets doen

Triada zorgt voor steeds energiezuiniger woningen. De gemeentes werken aan de energietransitie in hun gemeente. Alle inwoners, maar ook alle bedrijven krijgen daarmee te maken. Laten we samen zuinig zijn op de toekomst.