Verhuur Bloemstraat start 28 april

Triada verhuurt binnenkort de 35 nieuwe sociale huurwoningen aan Bloemstraat 2 t/m 70 in Heerde: 17 starterswoningen en 18 levensloopgeschikte woningen. Nu de bouw in de afrondende fase is gekomen, kan de verhuur starten. Op 28 april trappen we af met de verhuur van de starterswoningen. De levensloopgeschikte woningen volgen half mei. 

Compact en toekomstgericht

De starterswoningen hebben één slaapkamer, de andere woningen twee. De slaapkamers en de badkamer zijn op de verdieping. De levensloopgeschikte woningen hebben een rechte trap; gunstig voor een eventuele traplift. Ook is in de ruimte rekening gehouden met het kunnen draaien van bijvoorbeeld een rolstoel. Alle woningen zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Meer informatie zoals de plattegronden vindt u op de projectpagina

Starterswoningen eerst

Vanaf 28 april
De 17 starterswoningen hebben een kale huur van € 583*. De servicekosten zijn € 5,30. Voor de starterswoningen geldt voorrang voor jongeren t/m 22 jaar. Vanaf 28 april kunt u reageren op de starterswoningen via ons woningaanbod.

*Jongerencontract en lagere huur
Jongeren tot en met 22 jaar met een inkomen lager dan € 23.725 kunnen een jongerencontract aangaan. Daarbij hoort de huurprijs van € 442. Ook is daarbij nog huurtoeslag mogelijk (afhankelijk van o.a. het inkomen). Een jongerencontract duurt 5 jaar. De huurder mag de huur tussentijds wel zelf opzeggen. Na 5 jaar krijgen huurders géén vervangende woonruimte aangeboden. Zij moeten gewoon net als iedere woningzoekende reageren op woningadvertenties. Maar zij behouden wel hun inschrijfduur als woningzoekende.

Levensloopgeschikte woningen half mei

De 18 levensloopgeschikte woningen hebben een kale huur van € 633. De servicekosten bedragen € 5,30. Bij de verhuur van deze woningen hebben 55-plussers voorrang. Vanaf half mei kunt u reageren op de levensloopgeschikte woningen via ons woningaanbod.

Huurtoeslag
De woningen hebben een huurprijs onder de huurtoeslaggrens. Dat betekent dat huurders huurtoeslag kunnen aanvragen. Daarmee zijn ze bereikbaar voor mensen met een bescheiden inkomen. 

Reageer uiterlijk op 11 mei

Van 28 april tot en met 11 mei staat op deze website de advertentie klaar voor de starterswoningen. Woningzoekenden met een inschrijving bij Triada kunnen reageren. Nog niet ingeschreven? Regel het nu meteen.