Verhuur appartementen Heerderhof

Vanaf 15 juni in de verhuur: 20 levensloopbestendige huurappartementen aan de Wendakker. Deze moderne woningen op het voormalige Wendhorstterrein worden begin juli al opgeleverd.

Drie types appartementen 

Het woongebouw heeft 3 woonlagen. Op de begane grond zijn 4 appartementen met 2 slaapkamers en 2 met 1 slaapkamer. Aan de achterzijde op de begane grond zijn de inpandige bergingen. Op de eerste en tweede verdieping zijn 7 appartementen met elk 2 slaapkamers. De appartementen op de verdieping zijn toegankelijk via een lift of trappenhuis en een galerij. Alle appartementen hebben een balkon of terras.

Levensloopbestendig en energiezuinig

De woningen zijn heel levensloopbestendig. Bewoners kunnen er langer zelfstandig wonen, ook als zij bijvoorbeeld loopbeperkingen krijgen. Naast het woongebouw en in de nabije omgeving worden parkeerplaatsen aangelegd voor de bewoners.

Bij dit project is ook veel aandacht besteed aan de energie-installatie. Er is gekozen voor een lucht-luchtwarmtepomp. De units staan op het dak. Vanzelfsprekend krijgen deze nieuwbouwwoningen een zeer goede energie-index.   

Verschillende huurprijzen 

De appartementen op de begane grond met 1 slaapkamer hebben een kale huur van € 583. De appartementen op de begane grond met 2 slaapkamers hebben een kale huur van € 633. De servicekosten voor deze woningen zijn € 24,30.
De appartementen op de eerste en tweede verdieping (2 slaapkamers) hebben een kale huur van € 633. Hiervan zijn de servicekosten € 30,30.

Reageer via de advertentie

De advertentie staat vanaf 15 juni tot en met 29 juni op onze website. Er geldt voorrang voor 55plussers. Binnen deze groep krijgt u bovendien voorrang wanneer u een woning van Triada achterlaat. Om te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Triada. De huurprijzen liggen onder de huurtoeslaggrens. Dat betekent dat het ontvangen van huurtoeslag in principe mogelijk is. Of u in aanmerking komt voor huurtoeslag is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Meer informatie hierover vindt u op www.toeslagen.nl.

Meer projectinformatie

Meer informatie over de Heerderhof vindt u op onze projectpagina.