Verhuur 18 appartementen Het Veen gestart. Inschrijven kan tot en met 23 juni a.s.

Op maandag 10 juni start de verhuur van de 18 appartementen aan het Turfpad 1 t/m 35 in Hattem. Je kunt tot en met zondag 23 juni reageren via de advertentie op onze website: Project: Het Veen (18 appartementen) 0 HATTEM - Triada

Indeling

Het nieuwe appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen met in totaal 18 driekamerappartementen. De woningen met een oppervlakte van ongeveer 52m2 bestaan uit een woonkamer en keuken (in dezelfde ruimte), een slaapkamer geschikt voor een tweepersoonsbed, een kleinere (slaap)kamer, een badkamer met toilet en een ruimte voor wasmachine en droger. Elke woning heeft een balkon of terras van ongeveer 5m2. De verdiepingen zijn toegankelijk via het trappenhuis; er is geen lift. Voor elk appartement is er een fietsberging achter het gebouw, nabij de parkeerplaatsen. 

Doelgroep

De appartementen zijn zeer geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens, zoals jongeren en starters. Met deze woningen bieden we hen de mogelijkheid om in Hattem te blijven wonen. Daarom krijgen jongeren van 18 tot en met 29 jaar die woonachtig zijn in Hattem bij (een) ouder(s) of in een onzelfstandige woning voorrang bij de toewijzing. De huurprijs van € 650,00 ligt onder de laagste aftoppingsgrens. Daarmee is het mogelijk om in aanmerking te komen voor huurtoeslag. Voor jongeren onder 23 jaar gelden speciale toeslagregels. Kijk hiervoor op: Kan ik huurtoeslag krijgen? (belastingdienst.nl).

Huurprijs en toewijzing

  • De kale huurprijs is € 650,00 (inclusief servicekosten € 681,34) per maand.
  • De appartementen zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. 
  • Jongeren van 18 t/m 29 jaar woonachtig in Hattem bij (een) ouder(s) of in een onzelfstandige woning hebben voorrang.
  • Toewijzing is verder op basis van inschrijfduur.

Vervolg na 23 juni

Je hebt twee weken de tijd om te reageren via de advertentie. De intakegesprekken vinden plaats vanaf 1 juli. Eind augustus is er een kijk- en meetmoment voor de toekomstige huurders. Naar verwachting worden de woningen midden oktober 2024 opgeleverd en verhuurd. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project en de plattegronden van de woningen op onze projectpagina.