Uw privacy bij Triada

We zorgen dat we zorgvuldig en veilig werken met persoonsgegevens

Triada werkt dagelijks met persoonsgegevens van klanten, medewerkers en (keten)partners. Persoonsgegevens van onze klanten verzamelen wij voor het goed uitvoeren van de huurovereenkomst. Als klant moet u erop kunnen vertrouwen dat wij zorgvuldig en veilig met uw persoonsgegevens omgaan, bijvoorbeeld:

  • We vragen altijd eerst toestemming aan de vertrekkende huurder of we zijn telefoonnummer mogen geven aan een kandidaat.
  • We geven persoonsgegevens door aan bijvoorbeeld de aannemer bij reparatieverzoeken, maar hierover hebben we goede afspraken gemaakt.
  • Als u een woning gaat huren moet u inkomensgegevens aanleveren. Deze bewaren wij niet langer dan nodig is.

Triada waarborgt uw privacy

Er zijn nieuwe technologische ontwikkelingen en wij hebben steeds meer digitaal contact. Dit  stelt steeds andere eisen aan de bescherming van uw gegevens en privacy. Wij zijn ons hiervan bewust. Daarom zorgen wij dat uw privacy gewaarborgd blijft. Dit onder andere door maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging, data-minimalisatie, transparantie en gebruikerscontrole.

Onze medewerkers zijn duidelijk geïnstrueerd

Privacy is ook mensenwerk. Onze medewerkers spelen een cruciale rol bij het waarborgen van privacy. Daar leiden wij hen in op. Wij hebben een privacybeleid opgesteld. Hiermee geven we een duidelijke richting aan privacy. Wij waarborgen en beschermen daarmee uw privacy. Dit privacybeleid is in lijn met ons informatiebeleid en de relevante wetgeving.

Wilt u meer weten?

Lees onze complete privacyverklaring. Hierin staat hoe we dagelijks omgaan met persoonsgegevens en privacy.