Thuis energie besparen, hoe doe je dat?

Thuis energie besparen, hoe doe je dat?

Je kunt zelf veel doen om minder energie te verbruiken. Alle beetjes helpen. Samen kunnen we een groot verschil maken. Als je je leidingen isoleert en radiatorfolie achter je verwarming plakt, verbruik je minder én heb je het net zo warm in huis. Dat is prettig wonen. Maar er zijn nog veel meer goede tips.

Webinar energie besparen

Gemeente Epe en gemeente Heerde organiseren samen met Triada en het Regionaal Energieloket een webinar over energie besparen. We leggen uit hoe je zelf kleine maatregelen kunt nemen (zonder grote investering) om energie te besparen. Het webinar is voor huurders en huiseigenaren.

Datum:                woensdagavond 5 oktober 2022
Tijdstip:               19.30 tot 20.30 uur

Je kunt dit webinar live bijwonen op een van de onderstaande locaties of thuis via je eigen laptop/tablet.

Live bijwonen
Op deze locaties ben je op 5 oktober van harte welkom om het webinar samen met andere inwoners te volgen. De energiecoaches zijn aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen over energie besparen. Ook medewerkers van KoppelSwoe zijn aanwezig voor hulp met administratie en geldzaken.

  1. Huis van de Buurt Bloemfontein, De Wetstraat 12C Vaassen
  2. Balai Pusat, Kouwenaarspad 30 Vaassen
  3. Huis van de Buurt Burgerenk, Klimtuin 46 Epe
  4. EGW Kulturhus, Stationsstraat 25 Epe

Aanmelden is niet nodig voor deze locaties. Je bent vanaf 19.15 uur harte welkom. Na afloop kun je nog even napraten met de energiecoaches en informatie ontvangen van het formulierenteam.

Thuis het webinar volgen

Ook kun je het webinar thuis volgen via een laptop of tablet. Je moet je dan wel aanmelden. Na de aanmelding ontvang je per email een link waarmee je het webinar kunt volgen.

Aanmelden

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties
  2. Vul je postcode in
  3. Klik op ‘Informatieavond voor huurders’
  4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’