Te huur: 10 woningen Rooboerskamp Heerde

Waar voorheen een basisschool stond, worden na de zomer 24 nieuwe woningen opgeleverd. Vanaf 14 juli verhuren wij 10 huurwoningen in dit plan. Een mooie locatie om te wonen, slechts 700 meter van het centrum van Heerde. En dichtbij het landelijk gebied rond kasteel Vosbergen.

Mooie straat in een nieuw wijkje

Er komt een leuk wijkje met voldoende parkeergelegenheid. Veel bomen die er al stonden, blijven behouden. Aan de zijde van de huurwoningen worden nieuwe bomen geplaatst in verschillende groenstroken langs de straat. Het donkere metselwerk van de gevels wordt afgewisseld met grote vlakken licht metselwerk. Zo heeft de hele rij een mooie eigentijdse uitstraling.

Bijna energieneutraal wonen

De nieuwe woningen voldoen aan de nieuwste energie-eisen. Dat merkt u aan het wooncomfort en uw energierekening. Een warmtepomp met wateropslag in de bodem verwarmt de woning. De begane grond en de eerste verdieping krijgen vloerverwarming. En driedubbelglas zorgt voor uitstekende isolatie. 

Twee slaapkamers en een vaste zoldertrap

Alle woningen hebben op de verdieping twee slaapkamers en er is een vaste trap naar zolder. De achtertuin ligt op het noordwesten, met een berging en een achterom. Kijk voor plattegronden, foto's en meer informatie op onze projectpagina. 

De verhuur start 14 juli

Vanaf die datum kunt u reageren via onze advertentie. Reageren kan tot en met 27 juli.
Voor zowel de hoekwoning als de tussenwoning is de kale huurprijs € 633.
De bijkomende servicekosten zijn € 5,30 per maand.

Iedereen kan reageren 

Er gelden geen speciale voorrangregels. U moet wel bij ons ingeschreven staan. De toewijzing gebeurt op inschrijfduur. De advertentie staat 2 weken online. Eindigt u als een van de hoogste 10 reacties, dan krijgt u vanaf 17 augustus bericht. Wij nodigen u dan uit voor een aanbiedingsgesprek. De woningen worden eind september opgeleverd.