Nieuwbouw

Nieuwbouw

Het tekort aan passende woningen in Nederland blijft groeien. Daarom bouwen wij de komende jaren in de gemeenten Epe, Heerde en Hattem nieuwe woningen. Waar precies? Dat laten we u graag zien in een tijdlijn.

Appartementen voor 55-plussers

Zoals u kunt zien op de planning bouwen we vooral appartementen die met name geschikt zijn voor 55-plussers. We merken namelijk dat veel huurders het vanaf een bepaald moment prettig vinden om dichtbij voorzieningen te wonen, wat aanspraak te hebben en geen grote tuin meer te hoeven onderhouden. In deze appartementen kunt u met een gerust hart tot op hoge leeftijd wonen. Als één- en tweepersoonshuishoudens besluiten te verhuizen vanuit een (te) grote eengezinswoning, komt er een woning vrij voor een gezin. Wij geven huurders van Triada die willen verhuizen naar een beter passende woning in een aantal gevallen voorrang op een nieuwbouwwoning. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden.

Flexwoningen

Naast de appartementen en eengezinswoningen richten we ons de komende tijd op flexwoningen. De bedoeling is om op korte termijn tijdelijke woningen te realiseren, die 10 tot 15 jaar blijven staan en bestemd zijn voor mensen die snel een woning nodig hebben. De flexwoningen zijn geschikt voor (her)starters op de woningmarkt in de breedste zin. Dat zijn onder andere jongeren en mensen die een woning zoeken omdat ze hun relatie hebben verbroken en mensen die bijvoorbeeld veel te duur huren. Zo’n flexwijk wordt qua inwoners een wijk als iedere andere. Flexwonen vormt een deel van de oplossing voor de urgente woningnood in onze drie gemeenten.

Interesse? Meer informatie?

Verderop staat de actuele informatie over elk project: triada.nl/projecten. We bieden de woningen ruim voor de opleverdatum aan via deze website. We adviseren u om u in te schrijven bij Triada door een account aan te maken op de website. U kunt dan reageren op woningen waar wij op dat moment mee adverteren. Inschrijven kost eenmalig €15.