Natuurlijk thuis!

Een koersplan helpt ons en iedereen die met ons samenwerkt om de gestelde doelen te bereiken. We hebben daarin gezet wat we belangrijk vinden, waar we ons voor in gaan zetten tot en met 2027. En heel belangrijk: we hebben daarover nagedacht met huurders, medewerkers, samenwerkingspartners en relaties. Want we doen dit samen. 

'Natuurlijk thuis', zo hebben we het koersplan van Triada genoemd

'Natuurlijk thuis' gaat over zoveel meer dan een huis 

Het gaat in de eerste plaats over welzijn en niet alleen over een woning. Het gaat ook over groen, samenleven, meedoen, gezondheid, veiligheid en geborgenheid. Over heel veel meer dus dan wat wij als woningcorporatie in ons eentje kunnen waarmaken. Tegelijkertijd is ‘natuurlijk thuis’ wel wat ons drijft. Daarom gaan we ons de komende jaren nadrukkelijker verbinden, met bewoners, en met partners. Zodat iedereen zich ‘natuurlijk thuis’ kan voelen in de gemeenten Epe, Hattem en Heerde.

Liever luisteren dan lezen? Kán!

Het hele koersplan is te lezen én te beluisteren via https://koersplantriada.nl/ 
Bij ieder hoofstuk staat een link naar een podcast. Dus geen zin om te lezen? Beluister het dan!

Wat merkt u hier als huurder van?

We hebben ons steeds afgevraagd: 'wat merkt u als huurder hiervan?' Daar sluiten we elk hoofdstuk mee af. Want mooie woorden alleen, daar zijn we niet van. We willen de komende jaren echte stappen zetten waar huurders en woningzoekenden de vruchten van kunnen plukken.