Energiebespaaractie Noord-Veluwe: korting op radiatorfolie en inductiekookplaat

Huurders van Triada uit Hattem die tussen 14 februari en 31 juli dit jaar één of meerdere energiebesparende producten bij de bouwmarkt kopen, krijgen een deel van hun aankoopbedrag terug via Veluwe Duurzaam.

Met deze tweede editie van de Energiebespaaractie trekken de Noord-Veluwse gemeenten en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam alles uit de kast om huurders te stimuleren aan de slag te gaan met energiebesparing. Deelnemende producten zijn dit keer bijvoorbeeld ook: inductiekookplaten, HR++ glas en ventilatiesystemen.

50 procent korting op kleine maatregelen

Wie kleine energiebesparende producten koopt, ontvangt 50 procent van zijn aankoopbedrag terug. Huurders kunnen maximaal 50 euro terugkrijgen. Onder deze groep vallen bijvoorbeeld: tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.

25 procent korting op grote maatregelen

Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Huurders kunnen maximaal 100 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als: muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekooktoestel bijvoorbeeld. Combineren van kleine en grote maatregelen is mogelijk, maar met een maximum van 100 euro retour. 

Voorwaarden

Een overzicht van deelnemende producten en informatie over de voorwaarden is te vinden op: www.veluwe­­duurzaam.nl/energiebespaaractie

Bon inleveren

Hoe werkt de actie? Wie één of meerdere energiebesparende producten heeft gekocht, mag zijn aankoopbon uploaden via de website van Veluwe Duurzaam. Dit kan tot en met 14 augustus 2022. Als het bedrag is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt. De korting is alleen voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.