Appartement in De Leijenstein

Lang zelfstandig wonen, dat is voor veel huurders belangrijk. Mensen die erover denken te verhuizen vinden niet altijd wat zij zoeken. Triada heeft nu een bijzonder appartement te huur: zelfstandig maar niet alleen. Dat is wonen in woongemeenschap De Leijenstein.

2-kamerappartement

Het gaat om een knus 2-kamerappartement op de begane grond, op loopafstand van centrum Vaassen. Geschikt voor 1 persoon/echtpaar. Indeling van het appartement: Hal, woonkamer met halfopen keuken, 1 slaapkamer, badkamer met toilet, eigen balkon.

Gemeenschappelijke ruimten

Entree en binnengang, wasruimte met wasmachines en droger, gemeenschappelijke keuken met inventaris, eet-/woonkamer, toilet, logeerappartement met eigen badkamer, binnenplaats, fietsenberging, CV-ruimte en een fijne tuin. Uw eigen appartement is compact, maar uw leefruimte is juist heel ruim. (De tuininrichting is niet meer precies zoals op de foto's.)

Bekijk de video

Kiezen voor De Leijenstein

Voor het krijgen van een woning in De Leijenstein gelden voorwaarden. Denk aan inkomen en leeftijd. Wordt u straks kandidaat voor de woning? Dan kunt u - na een gesprek met ons - het appartement en woongebouw bekijken. En enkele buren ontmoeten. Want behalve voor de woning, kiest u als nieuwe bewoner(s) ook voor de woonomgeving.

Lang zelfstandig wonen

De Leijenstein is een woongebouw voor 55-plussers in het centrum van Vaassen. In De Leijenstein kiezen bewoners ervoor, om er voor elkaar te zijn. Alle bewoners samen maken van De Leijenstein een plek om lang zelfstandig te wonen. De bewoners delen ook een aantal gemeenschappelijke ruimten. Zelfstandig maar toch samen, daar draait het om.

Denkt u dat wonen in De Leijenstein iets voor u is?

De advertentie staat vanaf dinsdag 6 juni op de website van Triada. Daar vindt u nog meer over deze woongemeenschap. Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Triada.

Reageer uiterlijk op 13 juni
Vanaf dinsdag 6 juni staat de advertentie op de website