Nieuws

Steeds meer Hattemse huurders genieten van een vergroende tuin

Samen met Stichting Straatboer zijn we begonnen in Hattem met de zogeheten Straatboer Make-overs. Bewoners worden het eerste half jaar bijgestaan door de Straatboeren om zo zelf ‘groene vingers’ te ontwikkelen en te genieten van hun nieuwe voortuin door alle bloemen die groeien en bloeien en bijen en vlinders die er op af komen vliegen.

Straatboernieuws

Start bouw appartementen Van Meurshof in Heerde

Dinsdag 18 juni was de start van de bouw van de nieuwe woningen aan het Van Meurspark in Heerde. Dit is het eerste project dat onderdeel uitmaakt van het grotere centrumplan. De gemeente Heerde is samen met partners Triada en Van Wijnen trots dat ze sociale woningbouw realiseren op een A-locatie in Heerde.

Heerde

Leeshulp app live op onze website!

Feest! Vandaag zijn we live gegaan met 'Leeshulp' van Tolkie. 'Leeshulp' is een app die woorden uit kan leggen. Klik een woord aan en je krijgt de uitleg te zien. Je kunt de uitleg ook vertalen of laten voorlezen. Ideaal toch? Op de pagina’s met dit plaatje   kun je gebruik maken van de app.  

Berichten Socials Vakantie Lieke (20)

Huurverhoging 2024

Ieder jaar passen wij per 1 juli de huurprijzen aan. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid. Huurders ontvangen voor 1 mei een brief met de nieuwe huurprijs.

Berichten Socials Vakantie Lieke (3)